Lipizzanerkeuring 2021

Lipizzanerkeuring 2021

Datum: Zondag 29 augustus 2021
Plaats: Nimmerdor, Leusden

Op 29 Augustus a.s. organiseerd de LVN weer de jaarlijkse Lipizzanerkeuring. Dit jaar kunnen we gebruik maken van de accomodatie van manege Nimmerdor in Leusden (Kerkweg 3 Leusden). Daar waren we in het verleden ook al verschillende keren te gast.

De dag zal om 9 uur beginnen met de veterinaire keuring van de deelnemende paarden. De keuring zal om 10 uur aanvangen. Een definitief programma zal voor de keuring gepubliceerd worden op deze website en op onze facebookpagina. Programmaboekjes zullen ter plaatse beschikbaar zijn.

Wilt u met een paard naar de keuring komen, maak dan gebruik van onderstaand aangifte formulier (per paard één formulier gebruiken). Heeft u vragen (bijvoorbeeld over de juiste categorie), neem dan contact op met het secretariaat.

Graag nodigen wij alle leden met een gast uit voor een lekkere lunch na afloop van de keuring. Voor leden (+1 gast) is dit gratis, voor extra personen en voor niet leden zijn de kosten voor deze lunch slechts €5,-. Aanmelden voor de luncht is noodzakelijk, óók voor leden, doe dit vóór 15 augustus. Meld u aan voor de lunch (naam, aantal personen) via secretariaat@lipizzaner.nl (of eventueel via 06-52836033).

Wilt u graag uw paard tonen aan de aanwezige Lipizzaner-liefhebbers in de vorm van een demonstratie of show, neem dan contact op met het secretariaat vóór 15 augustus.

Wilt u uw paard gedurende de keuringsdag stallen op de manege? Dat kan, tegen contante betaling van €25,-. Graag aanmelden bij het secretariaat om een stal te reserveren. Let op, de beschikbaarheid is beperkt! de stallen zijn 3x3m en zijn opgestrooid.

Wij zien u graag op 29 augustus in Leusden,
Het bestuur van de LVN

aangifteformulier 2021

Redactie LVN

Reacties zijn gesloten.