Lipizzanerkeuring 2023

Lipizzanerkeuring 2023

Geachte leden, juryleden en belangstellenden,

Op zondag 3 September aanstaande organiseert de LVN weer de jaarlijkse Lipizzanerkeuring. Dit jaar zijn we te gast op de accommodatie van mevr. Marijn Weijnen (Molenakker 11, 5438NE, Gassel).

De dag zal om 9 uur beginnen met de veterinaire keuring van de deelnemende paarden, de eigenlijke keuring zal rond 10 uur aanvangen. Een definitief programma zal voor de keuring gepubliceerd worden op de website en op facebook (pagina: lipizzanerstamboekvereniging Nederland). Programma boekjes zijn ter plaatse beschikbaar.

Wilt u met een paard naar de keuring komen, maak dan gebruik van het aangifte formulier (voor elk paard 1 formulier gebruiken).
Heeft u vragen (bijvoorbeeld over de juiste categorie), neem dan contact op met het secretariaat.

Ook dit jaar is er wederom een rubriek voor ‘best gaand rijpaard’; deze rubriek is open voor alle paarden van 4 jaar of ouder met minimaal 50% lipizzaner bloed. De deelnemende paarden worden onder het zadel beoordeeld op exterieur en de drie basis gangen, in één groep in de baan. Opgeven graag middels het aangifte formulier.

Wilt u uw paard tonen aan de aanwezige lipizzaner-liefhebbers in de vorm van een demonstratie of show: graag! Neem in dat geval contact op met het secretariaat.

Wilt u uw paard gedurende de keuringsdag stallen? Dat kan, tegen contante betaling van €15,-. Graag aanmelden bij het secretariaat om een stal te reserveren: let op, de beschikbaarheid is beperkt!

Graag nodigen wij alle leden uit voor een lekkere lunch na afloop van de keuring. Voor leden (+1 gast) is dit gratis, voor extra personen en voor niet leden zijn de kosten 7.50 euro.

Aanmelden is wel noodzakelijk, óók voor leden, doe dit voor 15 Augustus! Meld u aan voor de lunch (naam, aantal personen) bij secretaris@lipizzaner.nl (of eventueel via 06-52836033)

Wij zien u graag op 3 September in Gassel!

Redactie LVN

Reacties zijn gesloten.